Garagepoorten

Voor garagepoorten werk ik met het merk Hörmann. De topkwaliteit van Hörmann gecombineerd met onze vakkundige plaatsing garanderen dat u jarenlang geniet van uw garagepoort. Wij zorgen ook voor de automatisering. Zo bent u verzekerd van alle comfort.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

U heeft keuze uit drie modellen:

Hörmann Garage Sectionaalpoorten

Dag na dag meer comfort en veiligheid. De deur van uw dromen in Hörmann merkkwaliteit.

De elegante Hörmann sectionaaldeuren openen verticaal naar boven. Zo wint u meer plaats in en voor de garage en blijft de volledige doorrijruimte vrij.

Sectionaaldeuren passen altijd. De vorm van de deuropening speelt geen rol. Deze kan rechthoekig, afgeschuind, met segmentboog of met rondboog zijn. Daarom zijn Hörmann sectionaaldeuren uitermate geschikt voor renovatieprojecten.

Hörmann Berry-kanteldeuren

Meer dan twintig motieven in staal en hout. Hier komt de kwaliteit tot uiting in een stijlvol aspect.
U treft alle voordelen aan in het origineel: kwaliteit en veiligheid, esthetiek en comfort, samen met de uitgekiende techniek. In elke Berry-deur van Hörmann is 50 jaar knowhow in de constructie van garagedeuren en aandrijvingen verwerkt.

Hörmann Garageroldeur RollMatic

Meer vrije ruimte vóór en in uw garage dankzij de innovatieve Hörmann techniek. Volledig systeem inclusief aandrijving. De RollMatic garagedeur van Hörmann creëert echt veel plaats voor en in de garage. Om te parkeren kunt u direct tot voor de deur rijden. Bovendien blijft het plafond in de garage vrij.

Het RollMatic-deurprofiel is uit hoogwaardig, corrosiebestendig aluminium vervaardigd en standaard met moderne Hörmann-aandrijvingstechniek uitgerust. Voor een gemakkelijk onderhoud wordt de aandrijving buiten de console aangebracht.

Het starten en stoppen van de Rollmatic garageroldeur verloopt erg zacht en stil waardoor de deur wordt ontzien. Een binnendrukknopschakelaar en garageverlichting zijn in de besturingskast geïntegreerd.